04 Aug 2020 6:00 pm
What to do after Covid-19 ends: go to the beach! Image shared by Clozetter @newhildalkka. Simak Lifestyle Update ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share momen favoritmu bersama Clozette.

What to do after Covid-19 ends: go to the beach! Image shared by Clozetter @newhildalkka. Simak... โ†’more

What to do after Covid-19 ends: go to the beach! Image shared by Clozetter @newhildalkka. Simak... โ†’more
21 Jul 2020 6:09 pm
V a c a t i o n ๐Ÿคฉ
// mood 

.
.
.
.
#clozetteid #beach #ootd

V a c a t i o n ๐Ÿคฉ // mood . . . . #clozetteid #beach #ootd

V a c a t i o n ๐Ÿคฉ // mood . . . . #clozetteid #beach #ootd
Like Us
10 Jul 2020 4:20 pm
City of beach flavor๐ŸŒดโœจ#clozetteid #clozette

City of beach flavor๐ŸŒดโœจ#clozetteid #clozette

City of beach flavor๐ŸŒดโœจ#clozetteid #clozette
20 Jun 2020 1:24 pm
Menanti kapan bisa liat sunrise di pantai begini lagi.....#throwback #sunrise #beach #bikini #radenayublog #Clozetteid #pantai #pulauseribu

Menanti kapan bisa liat sunrise di pantai begini lagi.....#throwback #sunrise #beach #bikini... โ†’more

Menanti kapan bisa liat sunrise di pantai begini lagi.....#throwback #sunrise #beach #bikini... โ†’more
01 Jan 1970 7:00 am
These Cute Beach Outfits Will At Least Make it Seem Like You're on Vacation

These Cute Beach Outfits Will At Least Make it Seem Like You're on Vacation

11 Jun 2020 4:04 pm
Appreciate all the blessings.Sekarang bisanya liburan #throwback atau #virtual aja, gpp sabar aja dulu. Mungkin kemarin-kemarin kita tepatnya aku yg lupa memaksimalkan waktu dan bersyukur saat masih dikasih kesempatan menikmati ini itu. Biarkan bumi yang sedang 'memulihkan diri' nya, new normal ini mengajarkan banyak hal, appreciate all the blessings..#liburanthrowback #clozetteid #blessing #quote #beach #pantai

Appreciate all the blessings.Sekarang bisanya liburan #throwback atau #virtual aja, gpp sabar aja... โ†’more

Appreciate all the blessings.Sekarang bisanya liburan #throwback atau #virtual aja, gpp sabar aja... โ†’more
05 Jun 2020 10:39 pm
.
.
#tanjungkelayang #beach #bloggerperempuan #hijab #girl #blue #purple #clozetteid #beauty

. . #tanjungkelayang #beach #bloggerperempuan #hijab #girl #blue #purple #clozetteid #beauty

01 Jan 1970 7:00 am
The 50 Most Exotic and Beautiful Beaches Around the World

The 50 Most Exotic and Beautiful Beaches Around the World

16 May 2020 6:00 pm
B.E.A.C.H : Best Escape Anyone Can Have. Image shared by Clozette Ambassador @sucifitriaapriani. Simak Lifestyle Update ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share momen favoritmu bersama Clozette.

B.E.A.C.H : Best Escape Anyone Can Have. Image shared by Clozette Ambassador @sucifitriaapriani.... โ†’more

B.E.A.C.H : Best Escape Anyone Can Have. Image shared by Clozette Ambassador @sucifitriaapriani.... โ†’more
06 May 2020 6:00 pm
What to do after self-quarantine : Go to the beach!  Image shared by Clozetter @Catharinanggraeni. Simak Lifestyle Update ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share momen favoritmu bersama Clozette.

What to do after self-quarantine : Go to the beach! Image shared by Clozetter @Catharinanggraeni.... โ†’more

What to do after self-quarantine : Go to the beach! Image shared by Clozetter @Catharinanggraeni.... โ†’more
29 Apr 2020 4:40 pm
.
Hotel del Luna filming location!๐ŸŒ™ Go see the beautiful Mangsang Beach ! ๐Ÿ–
.
Where: Donghae-daero, Mangsang-dong, Donghae-si, Gangwon-do
.
#timetravel #spring #mangsangbeach #hoteldelluna #akudankorea #kekoreaaja #ktoid #wowkoreasupporters #springinkorea #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #foodies #foodporn #foodphotography #foodgasm #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #ajourneytowonderland #like4like #april #2020

. Hotel del Luna filming location!๐ŸŒ™ Go see the beautiful Mangsang Beach ! ๐Ÿ– . Where:... โ†’more

. Hotel del Luna filming location!๐ŸŒ™ Go see the beautiful Mangsang Beach ! ๐Ÿ– . Where:... โ†’more
27 Apr 2020 2:29 pm
.
Throwback nonton Guardian : The Lonely and Great God jadi kangen pantai #SaveAjaDulu nanti kita ke Jumunjin Beach buat ketemu Ahjussi Gong-Yoo sekalian jalan-jalan ke BTS Bus Stop, can't wait !!!
.
Where : 210, Jumunbuk-ro, Gangneung-si, Gangwon-do
.
#timetravel #spring #gangneung #visitseoul #jumunjinbeach #akudankorea #kekoreaaja #ktoid #wowkoreasupporters #springinkorea #workwithhappy #playwithhappy #neverstopplaying #dearbeautylove #clozetteid #zilingoid #foodies #foodporn #foodphotography #foodgasm #loveyourself #speakyourself #neverafraid #changedestiny #daretobedifferent #ajourneytowonderland #like4like #april #2020

. Throwback nonton Guardian : The Lonely and Great God jadi kangen pantai #SaveAjaDulu nanti kita... โ†’more

. Throwback nonton Guardian : The Lonely and Great God jadi kangen pantai #SaveAjaDulu nanti kita... โ†’more
08 Apr 2020 9:10 am
This self quarantined days makes me thinking beach even more๐Ÿ˜ secara setiap hari harus jemuran kan ya... okay letโ€™s set this as a target... let us obey the rule.. jaga diri, jaga kesehatan, jaga society... so, in the next 2/3 months, semua akan jadi lebih baik... and even better, if everything goes normal again, just like the old days โค๏ธโค๏ธ but if the day is finally come, mari kita kembalikan dulu perekonomian negara sendiri lebih dulu... beli barang barang dalam negeri, pergi ke tempat wisata domestik lagi, dan lakukan apa yang terbaik untuk Indonesia dulu... setuju? โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #throwback #bali #beach #baliindonesia #travel #travelling #travelphotography #instagram #instagood #instagram #clozetteid

This self quarantined days makes me thinking beach even more๐Ÿ˜ secara setiap hari harus jemuran... โ†’more

This self quarantined days makes me thinking beach even more๐Ÿ˜ secara setiap hari harus jemuran... โ†’more
07 Apr 2020 8:05 pm
the most beautiful things in the world canโ€™t be seen or even touched, they must be felt with the heart.
.
.
.
.
.
#beach #coconuttree #beachvibes #holiday #weekendvibes #throwback #clozetteid #vielholiday #beforecorona #quarantine

the most beautiful things in the world canโ€™t be seen or even touched, they must be felt with the... โ†’more

the most beautiful things in the world canโ€™t be seen or even touched, they must be felt with the... โ†’more
04 Apr 2020 9:40 am
Have you missed the beach already? It would be a lie if I said this #covid doesnโ€™t affect my mentality. Sometimes I get overwhelmed by the news and media, not to mention the rage rambling here and there..So, a few while ago I decided to step back. During #StayAtHome I am finding solace in my family, getting the calmness in their presence..I choose to be happy just like in this picture taken last February. Looking at it, my hearts skips a little, how we never know that things can change drastically..I choose to limit what I read and focus only to things I can control like my feelings, how I respond to everything else outside and be in the presence. That way, I am more relax and my mind doesnโ€™t wander around thus I can be more productive..Sending lots of love to all of you, just in case you need it... We all are in this one, letโ€™s we pray thereโ€™ll be light at the end of this tunnel. ๐Ÿ™๐Ÿผ.๐Ÿ“ธ : @virustraveling

Have you missed the beach already? It would be a lie if I said this #covid doesnโ€™t affect my... โ†’more

Have you missed the beach already? It would be a lie if I said this #covid doesnโ€™t affect my... โ†’more
27 Mar 2020 6:00 pm
Perjalanan ke Suluban Beach Bali memang menantang, tetapi pemandangan yang ada memukau sekali, lho, Clozetters! Sudah sempat berkunjung ke sana? Image shared by Clozetter @lindaleenk. Simak Lifestyle Update ala clozetters lainnya hari ini di Lifestyle Community. Yuk, share momen favoritmu bersama Clozette.

Perjalanan ke Suluban Beach Bali memang menantang, tetapi pemandangan yang ada memukau sekali, lho,... โ†’more

Perjalanan ke Suluban Beach Bali memang menantang, tetapi pemandangan yang ada memukau sekali, lho,... โ†’more
18 Mar 2020 6:20 pm
Kinda miss the beach and fresh air and freedom....#momblogger #momslyfe #Smartmumsid #bloggerperempuan #bloggertangselplus #clozetteid

Kinda miss the beach and fresh air and freedom....#momblogger #momslyfe #Smartmumsid... โ†’more

Kinda miss the beach and fresh air and freedom....#momblogger #momslyfe #Smartmumsid... โ†’more
09 Mar 2020 8:50 am
Bali truly stole my heart! Maybe because of the view, the people, and the foods are all great.. or maybe because its where i and reuben went for our first honeymoon... i love uluwatu the most... #uluwatu #uluwatutemple #uluwatubeach #uluwatubali #bali #beach #baliindonesia #balilife #balidaily #instatravel #instagram #clozetteid

Bali truly stole my heart! Maybe because of the view, the people, and the foods are all great.. or... โ†’more

Bali truly stole my heart! Maybe because of the view, the people, and the foods are all great.. or... โ†’more
25 Feb 2020 11:45 am
I believe that everything happens for a reason - Marlyn Manroe

Banjir mengajarkan kita untuk lebih bersyukur dan lebih bijaksana lagi dalam memilih pemimpin ke depannya ๐Ÿ˜‡
.
.
#clozetteid #clozette #beach #latepost

I believe that everything happens for a reason - Marlyn Manroe Banjir mengajarkan kita untuk lebih... โ†’more

I believe that everything happens for a reason - Marlyn Manroe Banjir mengajarkan kita untuk lebih... โ†’more
23 Feb 2020 2:27 pm
Buat kalian yang mau ke Pantai Pandawa di Bali, aku saranin ke private beach disana aja ya, karena tempatnya emang enak banget, terpisah dari pantai umum, suasananya enak banget, emang kalo mau ke private beach ini bayar sih 100ribu/orang, tapi itโ€™s worth it! Karena dengan bayar 100ribu kamu bisa tukar vouchernya dengan makanan dan minuman disana, ditambah lagi kamu bakalan dapet handuk dan locker untuk nyimpen barang-barang pribadi kamu, jadi kamu gak was-was barang kamu diambil atau ketukar dengan orang lain.

Buat kalian yang mau ke Pantai Pandawa di Bali, aku saranin ke private beach disana aja ya, karena... โ†’more

Buat kalian yang mau ke Pantai Pandawa di Bali, aku saranin ke private beach disana aja ya, karena... โ†’more
18 Feb 2020 2:10 pm
Berusaha tetap kalem, padahal kaki habis dipaksa buat turun sekian ratus tangga.โฃโฃKalau lagi di #Bali dan butuh ditemenin ngebolang memang paling bener janjian sama @temanjalanaryan.โฃโฃKalau ga karena dia, mungkin aku ga akan pernah ke Suluban Beach yang mau main air aja harus latihan kaki dulu. ๐Ÿคฃ๐ŸคฃโฃโฃMasuk pantainya gratis, kemarin kami cuma bayar parkir motor IDR 3.000 aja muraahhh ๐Ÿ‘Œโฃโฃ#Agirlwhotravel #LindaleenkOOTDโฃ#ClozetteIDโฃ#ExploreBali

Berusaha tetap kalem, padahal kaki habis dipaksa buat turun sekian ratus tangga.โฃโฃKalau lagi di... โ†’more

Berusaha tetap kalem, padahal kaki habis dipaksa buat turun sekian ratus tangga.โฃโฃKalau lagi di... โ†’more
01 Jan 1970 7:00 am
The 50 Most Exotic and Beautiful Beaches Around the World

The 50 Most Exotic and Beautiful Beaches Around the World

24 Jan 2020 5:05 pm
Happy Holiday my luv ๐Ÿ’ž.Walaupun lagi libur tapi berbagi ratjunnya gak akan pernah libur ๐Ÿ˜‚ Yup kali ini aku mau me-review lipstick terbaru dari @saceladycosmetic namanya ๐™Ž๐™–๐™˜๐™š ๐™‡๐™–๐™™๐™ฎ ๐™ˆ๐™–๐™ฉ๐™ฉ๐™š ๐™‡๐™ž๐™ฅ๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™˜๐™  ๐Ÿ‘„ so simple~.โœจ ๐™‹๐™–๐™˜๐™ ๐™–๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œbentuknya sama aja sih dengan lipstick lainnya, warnanya putih dan ada tulisan sace lady. Nomor shadenya ada dibagian bawah produkโœจ ๐™๐™š๐™ ๐™จ๐™ฉ๐™ช๐™งjujur aku suka banget sama teksturnya, sangat ringan dan creamy ketika dioleskan dibibir. Gak bikin bibir kering dan sudah pasti sangat pigmentedโœจ ๐™’๐™–๐™ฃ๐™œ๐™žwanginya seperti permen. aku suka sih, karna kebanyakan lipstick china kan agak2 ๐š‹๐šŠ๐šž ๐š”๐š’๐š–๐š’๐šŠ gitu. Tapi ini wanginya fresh banget kayak bubble gum heheโœจ ๐™†๐™š๐™ฉ๐™–๐™๐™–๐™ฃ๐™–๐™ฃkarna finishnya semi matte jadi sudah pasti produk ini gak begitu tahan lama. warnanya akan hilang / pudar saat dipakai makanโœจ ๐™ƒ๐™–๐™ง๐™œ๐™–murah banget cint! Cuma Rp28.900โœจ ๐™’๐™–๐™ง๐™ฃ๐™–varian warnanya banyak sih, tapi yang aku punya ini shade no 09 Beach (slide pertama) dan shade no 02 Crush (slide kedua) sudah ketebak dong warna favorit aku? Hihi ๐Ÿ’•.๐—ฆ๐—ผ, ๐—ด๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜‚๐—ฟ๐˜‚๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜ ๐˜‚๐—ป๐˜๐˜‚๐—ธ ๐—ฐ๐—ผ๐—ฏ๐—ฎ๐—ถ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ป๐˜†๐—ฎ? ๐Ÿ˜„

Happy Holiday my luv ๐Ÿ’ž.Walaupun lagi libur tapi berbagi ratjunnya gak akan pernah libur ๐Ÿ˜‚ Yup... โ†’more

Happy Holiday my luv ๐Ÿ’ž.Walaupun lagi libur tapi berbagi ratjunnya gak akan pernah libur ๐Ÿ˜‚ Yup... โ†’more
22 Jan 2020 11:45 am
๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ๐Ÿ’ญ...........#clozetteid #photography #balibible #bali #instagood #inspiration #girl #instadaily #instamood #instalike #model #ootd #fashion #holiday #mood #travel #vsco #beach #sea #island #white #vacation #island #baligasm #gilitrawangan #gili

๐Ÿ‘ธ๐Ÿฝ๐Ÿ’ญ...........#clozetteid #photography #balibible #bali #instagood #inspiration #girl... โ†’more

15 Jan 2020 9:52 am
Take me back to Malang
#beach #travel #malang

Take me back to Malang #beach #travel #malang

Take me back to Malang #beach #travel #malang
12 Jan 2020 7:35 am
Mending main pasir daripada mainin hati anak orang. Eh ๐Ÿ˜œ.๐Ÿ“ Brighton Beach, Victoria, Melbourne yang dengan rumah-rumah pantai mungilnya yang warna-warni. Jangan salah, biarpun kecil itu rumah harganya gila-gilaan, hampir 2M! Yang punya rumah pantai gini bisa dipastikan orang kaya kalo di Oz sini..Terus itu rumah pantai isinya apa? Biasanya buat naruh barang-barang piknik aja sih biar pas musim panas mau relaks mereka nggak perlu angkut-angkut perlengkapan lagi..Warbiyasak, orang kaya mah beda ๐Ÿ˜… Kamu pengen punya rumah pantai gini juga gak?

Mending main pasir daripada mainin hati anak orang. Eh ๐Ÿ˜œ.๐Ÿ“ Brighton Beach, Victoria,... โ†’more

Mending main pasir daripada mainin hati anak orang. Eh ๐Ÿ˜œ.๐Ÿ“ Brighton Beach, Victoria,... โ†’more
05 Jan 2020 2:35 pm
Last sunset in 2019๐Ÿน๐Ÿ–โ›…๏ธ...............#clozetteid #photography #photoshoot #balibible #bali #instagood #inspiration #instadaily #instamood #swimming #ootd #bikini #holiday #mood #travel #weekend #vsco #beach #hair #sunset #vacation #island #newyear

Last sunset in 2019๐Ÿน๐Ÿ–โ›…๏ธ...............#clozetteid #photography #photoshoot #balibible... โ†’more

Last sunset in 2019๐Ÿน๐Ÿ–โ›…๏ธ...............#clozetteid #photography #photoshoot #balibible... โ†’more
04 Jan 2020 3:30 pm
Didn't i tell you we were in awe of everything we found at the beach?#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #pantai #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan #jogja #pinkinjogja #yogyakarta #beach #exploreindonesia #siungbeach #pantaisiung #indonesia #travelinfluencer #pantaiyogyakarta

Didn't i tell you we were in awe of everything we found at the beach?#clozetteid #sbybeautyblogger... โ†’more

Didn't i tell you we were in awe of everything we found at the beach?#clozetteid #sbybeautyblogger... โ†’more
03 Jan 2020 6:30 pm
Got ridiculously excited to see fresh seaweed straight from the see. Tsk. City people.#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #pantai #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan #jogja #pinkinjogja #yogyakarta #beach #exploreindonesia #siungbeach #pantaisiung #indonesia #travelinfluencer #pantaiyogyakarta

Got ridiculously excited to see fresh seaweed straight from the see. Tsk. City people.#clozetteid... โ†’more

Got ridiculously excited to see fresh seaweed straight from the see. Tsk. City people.#clozetteid... โ†’more
03 Jan 2020 12:05 pm
Nature really nurture my soul, am normally more of a mountain, cold weather, hazy atmosphere kind of person but visiting this beach and playing like a kid again really healed parts of my soul that has been hurt before. May look like a very city person, am a very city person, but nature is my remedy.Slipping on the mossy rocks and hurting my physical self and phone included.#clozetteid #sbybeautyblogger #beautynesiamember #bloggerceria #influencer #jalanjalan #wanderlust #blogger #indonesianblogger #surabayablogger #travelblogger  #indonesianbeautyblogger #indonesiantravelblogger #pantai #surabayainfluencer #travel #trip #pinkjalanjalan #lifestyle #bloggerperempuan #jogja #pinkinjogja #yogyakarta #beach #exploreindonesia #siungbeach #pantaisiung #indonesia #travelinfluencer #pantaiyogyakarta

Nature really nurture my soul, am normally more of a mountain, cold weather, hazy atmosphere kind... โ†’more

Nature really nurture my soul, am normally more of a mountain, cold weather, hazy atmosphere kind... โ†’more