Previous Item Next Item
Newsfeed
shared 1 new photos via
17 Oct 2019 7:51am
        8.0K
Alright the last lip look, which is my go-to lip colour for Fall - this is @maccosmetics powder kiss lipstick in Burning Love. • The whole look is exactly the same as the previous 2 posts, except the lip colour. I love creating a good base that’s versatile! What do you think? Do you like this kind of 3-in-1 looks? • I’m trying to create contents that would be helpful for you, so please send me some suggestions or let me know if this is something you might be interested in! • I think for next time, i can do 1 palette 3-6 different looks, or something like that? Would that be helpful for you? Let me know in the comment below or DM me! ❤️ • • • #hamont #canada #makeupartist #bbloggers #bbloggersca #toronto #torontobloggers #torontomua #clozette #clozetteid #fallmakeup #motd #lipstickjunkie #makeupaddict #beautyblogger #redlips #fallmakeuplook #indonesianbeautybloggers #makeupartistcanada #makeupartistindonesia #everydaymakeup #dailymakeuplook #easymakeup #makeuptutorial
Alright the last lip look, which is my go-to lip colour for Fall - this is @maccosmetics powder kiss lipstick in Burning Love.

The whole look is exactly the same as the previous 2 posts, except the lip colour. I love creating a good base that’s versatile! What do you think? Do you like this kind of 3-in-1 looks? •
I’m trying to create contents that would be helpful for you, so please send me some suggestions or let me know if this is something you might be interested in!

I think for next time, i can do 1 palette 3-6 different looks, or something like that? Would that be helpful for you? Let me know in the comment below or DM me! ❤️



#hamont #canada #makeupartist #bbloggers #bbloggersca #toronto #torontobloggers #torontomua #clozette #clozetteid #fallmakeup #motd #lipstickjunkie #makeupaddict #beautyblogger #redlips #fallmakeuplook #indonesianbeautybloggers #makeupartistcanada #makeupartistindonesia #everydaymakeup #dailymakeuplook #easymakeup #makeuptutorial
shared 1 new photos via
16 Oct 2019 6:36pm
        4.7K
In case any of you missed it, I did a little poll on IG stories last weekend. Ladies, if you aim on leaving to a wedding at 6PM, what time do you start getting ready? I told my husband I was going to get ready at 4PM and he called me crazy (in a loving way, of course) but apparently, most women would do the same! Some would even start getting ready earlier because let’s face it, getting ready requires next-level skills when you have kids! This pleats top can be worn in 2 ways (even more if you’re being creative). I was gonna get it in white but worried it’d be somewhat transparent, so I picked up the black one and am not disappointed. @anyawear #clozetteid #ootd #styleblogger #indonesianblogger
In case any of you missed it, I did a little poll on IG stories last weekend. Ladies, if you aim on leaving to a wedding at 6PM, what time do you start getting ready? I told my husband I was going to get ready at 4PM and he called me crazy (in a loving way, of course) but apparently, most women would do the same! Some would even start getting ready earlier because let’s face it, getting ready requires next-level skills when you have kids!

This pleats top can be worn in 2 ways (even more if you’re being creative). I was gonna get it in white but worried it’d be somewhat transparent, so I picked up the black one and am not disappointed. @anyawear
#clozetteid #ootd #styleblogger #indonesianblogger
shared 1 new photos via
16 Oct 2019 3:46pm
        26K
Smell the sea .. Feel the sky .. Let your soul and spirit fly .. . . . . Can't hardly wait to see you again very soon, Larantuka 🙌 #clozetteid #Lifestyle #ExploreLarantuka #SofiaDewiTravelDiary 📸 By @agiliastory
Smell the sea .. Feel the sky .. Let your soul and spirit fly .. .
.
.
.
Can't hardly wait to see you again very soon, Larantuka 🙌
#clozetteid #Lifestyle #ExploreLarantuka #SofiaDewiTravelDiary 📸 By @agiliastory
  Clozette insider story  
By Annisa Muthia on 16 Oct, 2019
Community Executive

shared 1 new photos via
16 Oct 2019 2:21pm
        21K
Using @onsaemeein_official serum nowadays. It's so watery, the liquid is clear and has no distinct scent. Adding moisture to the skin almost instantly and so far perfect with any moisturizer I have. "A 100% Galactomyces fermented essence improves skin texture and wrinkles, brightens skin tone and maintain skin moisture oil balance" I do have dry skin and the product works just fine without bothering the skin. #review #bblogger #Clozetteid #onsaemeein #serum #recommended #igbeauty #igdaily #love #hello #clearskin #moistskin #hydrating
Using @onsaemeein_official serum nowadays.

It's so watery, the liquid is clear and has no distinct scent. Adding moisture to the skin almost instantly and so far perfect with any moisturizer I have. "A 100% Galactomyces fermented essence improves skin texture and wrinkles, brightens skin tone and maintain skin moisture oil balance"

I do have dry skin and the product works just fine without bothering the skin.

#review #bblogger #Clozetteid #onsaemeein #serum #recommended #igbeauty #igdaily #love #hello #clearskin #moistskin #hydrating
  Clozette insider story  
By Viena Rissanty on 16 Oct, 2019
Community Executive

  Clozette insider story  
By Viena Rissanty on 16 Oct, 2019
Community Executive

  Clozette insider story  
By Annisa Muthia on 16 Oct, 2019
Community Executive

shared 1 new photos via
15 Oct 2019 4:16pm
        16K
Katanya PMS sering jadi alasan timbulnya bete. Tapi PMS nggak pernah jadi alasan saya bete, tuh. Bukan PMS-nya yang bikin bete saat menstruasi, tapi lebih ke soal tidak nyaman karena lembap, pengap, bau tak sedap dari darah, bocor, atau pembalut gerak-gerak, tidak menempel erat di celana.Itu yang bikin gerah, nggak nyaman banget. . So, saya selalu cari pembalut yang paham kondisi ini, dan ketemu, deh, sama Charm Cooling Fresh yang ada sensasi dingin-nya, wangi segar, bikin bebas pengap, bebas gerah, dan mencegah bau tak sedap! . @charmidn Cooling Fresh ini beda dengan Pembalut lainnya karena mengandung ekstrak daun mint yang memberikan sensasi dingin menyegarkan dan wangi segar alami. . So far, nyaman dan aman pakai pembalut dingin ini. Tidak menimbulkan gatal, iritasi, atau memicu alergi. So...nyaman banget jalani aktivitas selama menstruasi.😉 . Ada 5 alasan yang bikin saya pilih Charm Cooling Fresh. Lengkapnya bisa dibaca di artikel terbaru di leonisecret.com atau klik link di bio.😉 . #coolingfreshcool #sensasidingin #pembalut #girls #beauty #clozetteid
Katanya PMS sering jadi alasan timbulnya bete. Tapi PMS nggak pernah jadi alasan saya bete, tuh. Bukan PMS-nya yang bikin bete saat menstruasi, tapi lebih ke soal tidak nyaman karena lembap, pengap, bau tak sedap dari darah, bocor, atau pembalut gerak-gerak, tidak menempel erat di celana.Itu yang bikin gerah, nggak nyaman banget.
.
So, saya selalu cari pembalut yang paham kondisi ini, dan ketemu, deh, sama Charm Cooling Fresh yang ada sensasi dingin-nya, wangi segar, bikin bebas pengap, bebas gerah, dan mencegah bau tak sedap! .
@charmidn Cooling Fresh ini beda dengan Pembalut lainnya karena mengandung ekstrak daun mint yang memberikan sensasi dingin menyegarkan dan wangi segar alami. .
So far, nyaman dan aman pakai pembalut dingin ini. Tidak menimbulkan gatal, iritasi, atau memicu alergi. So...nyaman banget jalani aktivitas selama menstruasi.😉
.
Ada 5 alasan yang bikin saya pilih Charm Cooling Fresh. Lengkapnya bisa dibaca di artikel terbaru di leonisecret.com atau klik link di bio.😉
.
#coolingfreshcool #sensasidingin
#pembalut #girls #beauty #clozetteid
shared 1 new photos via
15 Oct 2019 3:51pm
        21K
Good afternoon. Stah healthy ya 😌Bosan ke RS mulu .... _____>_<_____#beauty #carnellinstyle #love #shoes #motd #lotd #ootd #photooftheday #photography #lookoftheday #outfit #outfioftheday #outfitinspo #lookbook #style #styleoftheday #ClozetteID#jeans #clozetteIDPOTW #travelwithCarnellin #singapore
  Clozette insider story  
By Annisa Muthia on 15 Oct, 2019
Community Executive

shared 1 new photos via
15 Oct 2019 9:51am
        8.9K
Bulan ini super hectic!!! Zuzur deadlineku pada mepet semuaaa. Sempet-sempetin deh #10MenitLepasLelah pakai @ariul.id 7 Days Mask pas lagi groceries. Difotoin @samseite 🙌.Disini aku pakai varian Lemon. Best banget untuk mencerahkan kulit aku yg kusam akibat sering makeupan, mengeksfoliasi ringan supaya kulit bebas hiperpigmentasi, dan mengontrol produksi sebum di kulit. Anyway, kita bisa pakai #Ariuldimanamana setiap hari, karena sheet masknya berbahan tencel, ga bikin kulit iritasi..Last but not least, lg ada GIVEAWAY nih di Instagramnya @ariul_id , cara ikutannya gampang banget! Don’t miss out, Join the hype and enjoy Ariul! #WaktunyaAriul.....#ClozetteID #GiveawayIndo #Skincare#OOTD #OutfitOfTheDay #Groceries #Jakarta
Bulan ini super hectic!!! Zuzur deadlineku pada mepet semuaaa. Sempet-sempetin deh #10MenitLepasLelah pakai @ariul.id 7 Days Mask pas lagi groceries. Difotoin @samseite 🙌.Disini aku pakai varian Lemon. Best banget untuk mencerahkan kulit aku yg kusam akibat sering makeupan, mengeksfoliasi ringan supaya kulit bebas hiperpigmentasi, dan mengontrol produksi sebum di kulit. Anyway, kita bisa pakai #Ariuldimanamana setiap hari, karena sheet masknya berbahan tencel, ga bikin kulit iritasi..Last but not least, lg ada GIVEAWAY nih di Instagramnya @ariul_id , cara ikutannya gampang banget! Don’t miss out, Join the hype and enjoy Ariul! #WaktunyaAriul..... #ClozetteID #GiveawayIndo #Skincare #OOTD #OutfitOfTheDay #Groceries #Jakarta