Avatar for anjanidee
anjanidee
        6.2K SOCIALBEATS
Author of "ANJANIDEE" (http://anjanidee.blogspot.com)
About anjanidee
Author of "ANJANIDEE" (http://anjanidee.blogspot.com)
anjanidee's Likes

Horeee!!! @mybeautydiaryid lagi punya limited edition package lho namanya Fantasy Delight mask sheet yang isinya 5 pc mask sheet dengan varian yang... Read more →

Live happier with Rejuve. Have you tried to detox your body with Rejuve Program, Clozetters? Simak Lifestyle Updates ala clozetters lainnya hari ini... Read more →

Hey guys! Who likes korean fashion? Especially mens fashion? @rich.road is coming to Indonesia very soon! It's a fashion market that sells a good... Read more →

Apakah kamu yakin produk yang kamu pilih sudah tepat dan aman? Kali ini ClozetteCrew mengulas tentang sebuah produk body lotion yang bebas dari... Read more →

Yes, you're opinion matter... but just not to me 😎 Especially those who love to live in jealousy of others success... show your action, not just... Read more →

All little girls should be told they are pretty, even if they aren't. - Marilyn Monroe Baca review tentang Vitalis Fragrance Body Spray Glamourous... Read more →

It's kinda tricky to buy an eyeshadow palette because usually you don't use all of the shades on the palette right? That's why I also love to buy a... Read more →
by lyne94

Travelling itu emang bikin ketagihan. 😭 Apa lagi kalau pikiran lagi stuck or stress karena kerjaan, travelling jadi salah satu aktivitas fav aku... Read more →

Aku suka banget lip matte cream karena gak gampang transfer. Biasanya aku pakai warna plum" gitu karena it's suit me better 😘. Tapi lip cream... Read more →