Avatar for Yanitasya
Yanitasya
        4.3K SOCIALBEATS
22 y.o. I'm a Make Up Artist and Beauty-Fashion blogger.
About Yanitasya
22 y.o. I'm a Make Up Artist and Beauty-Fashion blogger.
Yanitasya's Items

Cukup sering dan lumayan banyak banget nih yang nanya, "Kog kamu udah mami tapi kayak masih anak kuliahan?". Ini dia salah satu rahasia aku untuk... Read more →

Hi from a sun kissed beach girl. Because I'm too happy with my new hair colour, I want to share some review about the product I used, Beautylabo ♥... Read more →

Sand and Sun, Summer Has Begun ☀ 🌴 Photo : one and only, my @samseite Eyebrow Embroidery : @tamata_brow , review on... Read more →

Ini dia alasan aku jarang update di Blog+Instagram dan bolos ikutan event di dua minggu ini. Aku baru aja sulam alis di @tamata_brow by... Read more →

Table situation on @purbasari_indonesia Blogger's Gathering. Finally Purbasari Blogger's Gathering event report has up on my blog, directly click on... Read more →

Big thanks to @ClozetteID for choosing me as CLOZETTE ID Sweetheart. Daridulu, dari jaman masih sekolah pengen banget dipanggil ke depan panggung... Read more →

Photo cc @samseite Mustard & Black #OOTD with @berbagi_pagi twilly hang on my bag for attended @ClozetteID Diversi3 Masquerade Party. A simply chic... Read more →

Girls just wanna have fun Candid by @samseite while took wefie at @ClozetteID Diversi3 party's photobooth. See you Babes on another events... Read more →

Tebak nih aku foto dimana??? Yang jawab di kamar atau ruangan ber-AC salah ya. Hahaha. Kenapa nggak di kamar, soalnya aku ga mau repot edit (kalau... Read more →

Happy 3rd anniversary @Clozetteid !!! 🎂😆 Back to 3 years ago, saat aku baru gabung di Clozette Indonesia, waktu itu blog + social media aku... Read more →