Avatar for Ririeprams
Ririeprams
        2.0K SOCIALBEATS
Full-time social media strategist and a part-time beauty blogger who really love to sing all the time.
About Ririeprams
Full-time social media strategist and a part-time beauty blogger who really love to sing all the time.
Ririeprams's Items

Got new brush set from @clozetteid yesterday! This limited edition @lamicabeauty X @bubahalfian brush set is specially designed and curated by kak... Read more →

Lebaran sebentar lagi💜 Aku punya trik khusus buat menyiasati makeup supaya nanti di hari lebaran tetap terlihat fresh sepanjang hari. Mau... Read more →

Ada yang pernah cobain makeup dari brand @mokomoko_id ? Aku pernah bikin one brand makeup tutorialnya di channel youtube aku, udah nonton belum?... Read more →

I just want to eat, sleep and buy new makeup😂 _____ Foundation dengan tekstur gel dikemas dalam model compact? Bikin penasaran! That's why... Read more →

If anyone tells you not to buy new makeup, stop talking to them! You don't need that kind of negativity in your life😂👌🏻 ____ Untung papapnya... Read more →

You can't buy happiness but you can buy makeup, which is kind of the same thing✨ ____ Honestly I've been craving to have this corrector since last... Read more →

Lebaran emang masih 3mingguan lagi, tapi gak ada salahnya dong siap-siap beli baju lebaran dari sekarang. Daripada kehabisan, ya... Read more →

New post is up on my youtube channel! Bukan!!! Ini bukan pose lagi sakit gigi! Ini pose lagi mau ngapus makeup hahaha. Jadi, di video baru ini aku... Read more →

Surround yourself with makeup not negativity😂 _____ Here are some of my haul for this month. Menurut kalian perlu dibuatin video haul+quick... Read more →

@mokomoko_id one brand makeup tutorial is finally up on my youtube channel! Makeup'an kali ini agak challenging karena hampir rata-rata applynya pake... Read more →

Sebenernya paket ini udah ada di kantor dari 3bulan yang lalu, tepat sehari setelah aku cuti lahiran. Dan akhirnya baru sempet icip mainan baru dari... Read more →