Avatar for RedhaCS
RedhaCS
        797 SOCIALBEATS
Beauty Blogger Member of Surabaya Beauty Blogger Find my blog here: redhacshinta.blogspot.com
About RedhaCS
Beauty Blogger
Member of Surabaya Beauty Blogger
Find my blog here: redhacshinta.blogspot.com
Instagram (174 items)

For Things from Your Instagram.

Throwback yesterday event, Grand Launching Rubiena Event. Thank you so much @rubienabeauty for having us. Will try and review soon on blog.... Read more →
by RedhaCS

Rangkaian lengkap skincare @rubienabeauty. Menganggung arbutin, greentea extract, licorice, aloe vera dan vitamon C yang baik bagi kulit dan membantu... Read more →
by RedhaCS

Just posted about @sbybeautyblogger 1st Anniversary on my blog. Here are what's ob our goodie bag. So much products!! Please read the whole post on... Read more →
by RedhaCS

Baju jahit H-1 di ibu kos. Kalung pinjem @gitaregina karena lupa bawa kalung. Cm inget bawa anting. Rambut disemir H-7. 😂😂😂😂 Btw, baju... Read more →
by RedhaCS

Beberapa waktu lalu aku berkesempatan mencoba treatment Radio Frequency di @klinikestetika Surabaya. Jujur aja, hasilnya bagus banget, kulit jadi... Read more →
by RedhaCS

Setiap lipstik pasti akan tampak berbeda kalau dipakai di orang yg berbeda. Karena skintone dan juga warna bibir seseorang akan menghasilkan warna yg... Read more →
by RedhaCS

Gak pernah mikir kalo bakal mulai minat sama lipstick warna warna nude. Karena @pixycosmetics ngeluarin 6 warna terbaru untuk produk lip cream... Read more →
by RedhaCS

Good morning everyone!! Have you guys seen my latest blogspost?? It's all about the newest shades of @pixycosmetics lip cream. They released a bunch... Read more →
by RedhaCS

Be your own kind of beautiful. . . . Super comfy customize t-shirt by @aha.products that I got from latest @sbybeautyblogger Anniv event. Can you... Read more →
by RedhaCS

Now attending Pixy Express Your Truly Asian Beauty Gathering. I'm also using their newest lip cream number 12. Mild Peach. Acara ini juga... Read more →
by RedhaCS

Glimpse of yersterday event!!! @surabayabeautyblogger is having our very first anniversary. (yea we changed our acc since our previous acc got... Read more →
by RedhaCS

Kemarin, aku dan para member @sbybeautyblogger menghadiri acara gathering bersama klinik kecantikan pertama di Indonesia yaitu, @klinikestetika.... Read more →
by RedhaCS

Selamat siang semua. Aku ada 6 lip swatch dari produk City Color Be Matte Lipstick. Geser ya buat liat warna-warna cantik dari lipstik matte nan... Read more →
by RedhaCS

Three of us are having a fashion collab. Can you guess what is it all about?? Swipe for the answer. You can read about this collab on my blog also.... Read more →
by RedhaCS

Ada berita menarik nih buat paea fashion enthusiast, brand asal Jepang, UNIQLO, segera hadir di Surabaya. Akan ada dua outlet @uniqloindonesia di... Read more →
by RedhaCS

Merem lg. Ya sudahlah.. . . . . Anyway... I really don't care if i looks big or whatever. One thing. You don't need to point that out and act like I... Read more →
by RedhaCS

Can't wait to murder those croissant and shove it to my mouth.. . . . Entah kenapa akhir akhir ini semua foto keliatan bagus pas sya merem/ngeliat ke... Read more →
by RedhaCS

Got my nails done yesterday at @menail.salon !! Sekarang @menail.salon juga buka di area Surabaya Barat, ladies. Tepatnya di Asia Beauty Center Darmo... Read more →
by RedhaCS

Biasanya kalo abis beli softlens baru/ganti merek pasti bakal berasa mengganjal dulu beberapa hari. Tapi pas nyobain lens dari @japansoftlens enggak... Read more →
by RedhaCS

Do you know how to achieve timeless beauty? Kindly read my recent event report of Clariskin Reveal Your Timeless Beauty event.... Read more →
by RedhaCS

I'm actually really shy about my shoulder and never wear any off-shoulder outfit before. But I think it looks okay. A lot of people thought I bought... Read more →
by RedhaCS