Avatar for MarisaAgapeDepari
MarisaAgapeDepari
        6.6K SOCIALBEATS
Hi~ It's CA! a 19 years old girl who use Braces and love to Dreams. Read my life here DreamingBraces.blogspot.co.id Instagram: https://www.instagram.com/marisaadepari/
About MarisaAgapeDepari
Hi~ It's CA!
a 19 years old girl who use Braces and love to Dreams.
Read my life here DreamingBraces.blogspot.co.id
Instagram: https://www.instagram.com/marisaadepari/
MarisaAgapeDepari's Items

Mencoba untuk produktif..... dimulai dengan main @makeupplus_id newest exclusive Lebaran looksβœ¨πŸ˜‚ I'm using "Jeweled Eid Look". Yuk ikut rayakan... Read more β†’

Berasa foto keluarga dari cicit sampe nenek moyang πŸ˜‚πŸ’„πŸ’‹ ____________________________________________________________ *sampe ngetag aja nggak... Read more β†’

Better late than never πŸ˜‰ (Slide For More PhotosπŸ’‹) So this my May Skincare Set (2nd Box) of 3 months supply of Korean Skincare Products provided... Read more β†’

Gak cuma hati. Gigi aja kadang bisa sensian 😀 Apalagi karena pake behel entah kenapa ngerasa dia malah makin sensi, kasih dingin dikit suka heboh,... Read more β†’

Bersama hijabers cetar sepanjang masa πŸ˜±πŸ¦„πŸŒΈ Btw udah klik link yang ada di bio ku belum? Mari di klik buat tau gimana caranya dapetin kulit... Read more β†’

Ada skincare terbaru dari Mustika Ratu: Facial Wash, Peeling Gel dan juga Peel Off Mask yang mengandung Lemon & Green Tea. Soon it will be up on my... Read more β†’

Afternoon SoirΓ©e with @sociolla @beautyjournal and @mustikaratuind ✨Complete your day with Complete Skin Care πŸ’› . . Ada skincare terbaru dari... Read more β†’

Congratss for the opening of @brandoutletid's Plaza Indonesia Pop Up Store (EX Level 4) πŸ¦„@nohothelabel x @madforlipstick 🌸 ..... #λΈ”λ‘œκ±°... Read more β†’