Avatar for LidiaFang
LidiaFang
        1.4K SOCIALBEATS
โ–ซ๏ธNYX FACEAWARDS TOP 6 IDN โ–ช๏ธ ๐Ÿ”ด Certified Professional MUA ๐Ÿ”ต Beauty Influencer ๐Ÿ”ด Cosmetologist ๐Ÿ”ต Clozette Ambassador NEW VIDEO ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ : www.youtube.com/lidiafang
About LidiaFang
โ–ซ๏ธNYX FACEAWARDS TOP 6 IDN โ–ช๏ธ
๐Ÿ”ด Certified Professional MUA
๐Ÿ”ต Beauty Influencer
๐Ÿ”ด Cosmetologist
๐Ÿ”ต Clozette Ambassador
NEW VIDEO ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ :
www.youtube.com/lidiafang
Instagram (38 items)

For Things from Your Instagram.

โ˜”๏ธ Practicing Wet Look โ˜”๏ธ... ๐Ÿ“ธTaken by Iphone ..๐Ÿ’„Brushed by @hoaheo2208.๐Ÿ’„Coached by @stephenaustinmakeup... Read more โ†’

Hey guys beberapa hari yang lalu aku dikirimin paket dari @catrice.cosmetics & @indobeautygram.Nah kali ini aku mau review dan bikin mini tutorial on... Read more โ†’

My 3 favorite shades from @luxcrime_id โค๏ธ . . . โค๏ธ Luxcrime Ultra Satin Lipstickโค๏ธ ๐Ÿ’‹ Radiance ๐Ÿ’‹ Her Majesty ๐Ÿ’‹... Read more โ†’

๐ŸSimple 5 Minute Haloween Snake Makeup ๐Ÿ.........Haloween is coming! yes i am wearinf a cool headpiece from @pelipelahairpiece , do check their... Read more โ†’

Lirikan Matamu, Foto pose menatap masa depan yang semu ๐Ÿ‘€....Fotonya Cucmeng kan??๐Ÿ“ธ by @cclaracr ....Anyway gw baru upload video! cus check link... Read more โ†’

๐ŸŒธNatural Dewy Day to Go Look ๐ŸŒธ . . . ๐ŸŒธ PRODUCTS USE . . ๐Ÿ’‹ @toofaced Hangover 3 in 1 . . ๐Ÿ’‹ @yslbeauty Touche Eclat Blur Primer ๐Ÿ’‹... Read more โ†’

Hari ini mood gw lagi pingin banget tampil clean, bersih dan elegant ala ala inces ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Biasanya gw jarang banget pake baju putih karena kayaknya... Read more โ†’

๐ŸŒŸIn the mood of orange ๐ŸŒŸ . . ๐ŸŒŸ Maafkan pipi tahu bulat . . ๐Ÿ–ค PRODUCTS USE . . ๐Ÿ’‹ @toofaced Hangover 3 in 1 ๐Ÿ’‹ @yslbeauty Touche Eclat... Read more โ†’

Hellooo !! jarang jarang kan gw foto senyum full gini! ๐Ÿ˜‚ nah gw mau kasih tau and review sedikit jadi kemarin (nope gw ngak veneer tp putihnya... Read more โ†’

๐Ÿ–ค๐Ÿ–คInfallible Paints Swatches๐Ÿ–ค . . . ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป New video review is up on my channel (link in bio! Check it out and comment, Ada... Read more โ†’

Cruella ๐Ÿ’‹ . . . . . ๐Ÿ–คStill in the mood of black ๐Ÿ–ค . . . ๐Ÿ–ค Mini video tutorial for this look will be uploaded soon, Comment this look with... Read more โ†’

๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ NEW VIDEO IS UP ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . . Sesuai request kalian! ya gw tau gw cantik disini! yasudahlah... Check out this how to make this wavy... Read more โ†’

Multitasking at its best โค๏ธ Loving this new all natural mask from @missruthie.mask โค๏ธ

๐Ÿ’„GET READY WITH ME๐Ÿ’‹ . . . ๐Ÿ˜Œ New Video is up on my youtube channel, Pssst ada clue next #GIVEAWAY nya apa ya? comment di youtube yaaa karena... Read more โ†’

๐Ÿ’„NYX Soft Matte Lip Cream ๐Ÿ’„ . . . ๐Ÿ’„Shade favorite warna apa yang kalian suka? ๐Ÿ’„ (Shade in Video) ๐Ÿ’‹ SMLC03 Tokyo ๐Ÿ’‹ SMLC13... Read more โ†’

Im recreating this look by @ssssamanthaaโ€จKalian bisa ketemu langsung dengan favorite International Beauty Influencer tanggal 10 September 2017!... Read more โ†’

๐Ÿ‘ NYX Liquid Suede Dark Swacthes๐Ÿ‘  . . . . . (Full video review link on bio) ๐Ÿ’‹NYX Liquid Suede Dark Swatches ๐Ÿ’‹ ๐Ÿ’„ Soft Spoken ๐Ÿ’„... Read more โ†’

๐ŸพComment this caption in emoji๐Ÿพ......P R O D U C T S U S E.โžซ YSL Touche Eclat Blur Primerโžซ YSL Youth Liberator Serum Foundationโžซ UD... Read more โ†’

๐ŸŒธIn The Mood For Nude๐ŸŒธ . . . . . (Full video link on bio) @pixycosmetics mengeluarkan 6 warna terbaru yang sangat natural banget! Waterproof,... Read more โ†’